Szürkés mályva virágos nyuszifüles kéztörlő

1,690 Ft

Szuper nedvszívó és gyorsan száradó pamut waffel kéztörlők.

  • minősített, káros anyagtól mentes szövetből készültek
  • otthonra, vagy bölcsibe, oviba is jó választás

 

Miért előnyös ez az anyag kéztörlőnek?

A saját gyerekeimből kiindulva, az alapos kéztörlésre általában már „nincs idő”, örülnöm kell, ha leaglább a szappanos kézmosás alapos :)… így nagyon fontos, hogy a kéztörlő, melyet szinte csak megérintenek, gyorsan és alaposan szívja be a vizet a nedves kezecskékről.

Ha pedig a víz rajta marad, könnyebben kiszárad, kireped a bőr, valamint az alaposan le nem öblített szappan hab (fertőtlenítő) a kézen maradva szintén irritálhatja a bőrt. Ezért a jó minőségű, pamut törölköző fontos része gyermekünk megfelelő kézhigiéniájának. A választásom ezért erre a waffel anyagra esett.

 

A Berma termékeknél megszokhattátok, hogy mindig van benne egy pici csavar, ami egyedivé teszi, amitől más lesz, mint a megszokott. A kis fülecskék kedves és egyedi megjelenést adnak nekik, talán még az oviba is szívesebben megy, ha elbüszkélkedhet a különleges kéztörcsijével. 🙂

Válaszd akár ovis kéztörlőnek, akár otthoni használatra, a nedvszívó erejében nem fogsz csalódni 🙂

Tisztántartása:

  • a textil gyártója 30 fokos mosást javasol (Én a miénket 40 fokon szoktam mosni)
  • a szárítógép használatát a gyártó nem javasolja (A mosógépből kivéve már vissza is akaszthatod a helyére, hiszen tényleg nagyon gyorsan szárad)
  • vasalható

 

Mérete:

  • kb 25 cm x 35 cm

Készleten

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 5 × 10 × 10 cm