Akció!

Prémium memóriahabos párnabelső 2-6 éves korosztálynak

3,990 Ft

A prémium minőségű memóriahabos belső, mely felveszi a fej formáját, egyenletesen támasztja alá a csigolyákat, így jobb alvást biztosít és minden alvási pozícióhoz jó????
Jellemzőik:
  • 30 x 50 cm szélességű, 7 cm vastagságú
  • OEKO-tex minősítésű anyaghasználat (A memóriahabos párnabelső és a huzat is egyaránt OEKO-TEX minősítésű anyagok felhasználásával készül)
  • a habszivacs magyar gyártmány és a huzat anyagválasztásában is törekszem rá, hogy leginkább hazai alapanyagokkal dolgozzak
  • a huzat bújtatós kivitelű, hogy semmi se nyomja, sérthesse meg a gyermeket alvás közben

Védőnőként egészségügyi szempontból is a legjobb megoldást kerestem a gyerekeknek, így utána jártam az ezzel kacsolatos szakmai álláspontoknak.

A WHO ajánlása szerint 2 éves kor alatt nem ajánlott a kispárna használata. (Azonban 2 éves kor után sem válik fontossá, ha a gyermeked nem szeret párnán aludni, az is teljesen rendben van. )

Tehát fontos a méretválasztás a későbbiekben (is), hogy a fej ne lógjon és ne is legyen túl magasan. A túl puha, hagyományos, lapos párna veszélyes is lehet, ha túl belesüpped a gyermek feje, a ráncok megakadályozhatják a szabad levegő áramlást és a kilélegzett széndioxidot lélegezheti vissza.

A Berma memória párna 7 cm-es vastagsága nagyjából a 2-6 éves korosztály nyak-váll távolságának felel meg kényelmesen, de egyedi preferenciák előfordulhatnak.

Tisztítás: 

  • a fehér pamut huzatot 40 fokon mosógépben moshatod
A memóriahabos párnabelsőket kizárólag az ovis szettek mellé tudjátok megvásárolni így külön. Ha csak párnát szeretnél, INNEN tudsz válogatni több méretből.

Elfogyott

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 30 × 50 × 7 cm